5-signs-your-laptop-is-in-trouble-min (1)

4 نشانه که لپ تاپ شما ویروسی شده است!

هنگامی که مشکلی در لپ تاپ شما به وجود بیاید، به روش‌های مختلفی از آن مشکل باخبر خواهید شد. ممکن است یک ویروس تنظیمات امنیتی شما را تغییر دهد یا این که سرعت سیستم به صورت غیر عادی کاهش پیدا کند. اگر حواستان به این نشانه‌ها و موارد مشابه باشد ، در فرصت مناسب می‌توانید مشکل لپ تاپ خود را برطرف کنید. یکی از راه حل‌های پیشنهادی ما ، اسکن بد افزارهاست. این کار به کمک انواع آنتی ویروس قابل انجام است. اگر برنامه ضد ویروس بر روی سیستم خود نصب ندارید ، نگران نباشید. سیستم عامل‌های ویندوز و Mac OS یک سری ابزار امنیتی مخصوص این کار در اختیار دارند. اگر شما دائما به اینترنت متصل هستید بهتر است که یک آنتی ویروس قوی برای دستگاهتان تهیه کنید. در این مقاله ما قصد داریم دلایل ویروسی شدن لپ تاپ و راه حل این مشکلات را بررسی کنیم. با پارت ایران همراه باشید.

بررسی دلایل ویروسی شدن لپ تاپ

1. سرعت لپ تاپ بیش از حد کند شده است!

پایین آمدن ناگهانی سرعت لپ تاپ لزوما نشانه ویروسی شدن دستگاه شما نیست. با این حال ممکن است یک هکر از سیستم شما برای انجام فعالیت‌های مخفیانه مانند ارسال هرزنامه و یا استخراج غیر قانونی رمز ارز استفاده کرده باشد. برای مطمئن شدن از این موضوع، از یک نرم افزار ضد بد افزار کمک بگیرید. همچنین که در پس زمینه اجرا شده اند را چک کنید. اگر مورد غیر عادی دیدید ، فورا اجرا ی آن برنامه را متوقف کنید. ( توجه داشته باشید که اگر برنامه ای در پس زمینه در حال اجرا و برای شما ناشناخته بود ، ابتدا آن مورد را در اینترنت جستجو کنید. چون لزوما همه برنامه‌هایی که برای شما ناشناخته هستند ، بدافزار نیستند. )

اگر یک اسکن بدافزاری نتیجه ای نداد و در لیست برنامه های در حال اجرا، نتوانید مورد مشکوکی را پیدا کنید، مقصر ممکن است یکی از برنامه‌ها به درستی اجرا نشده یا بیش از حد فضای RAM را اشغال کرده باشد. برای حل این کار برنامه‌های در حال اجرا را متوقف کرده و مجددا آن ها را اجرا کنید.

سرعت پایین لپ تاپ می‌تواند نشانه قدیمی بودن دستگاه شما باشد که در این صورت با نصب حافظه ssd و ارتقاء حافظه RAM می‌توانید این مشکل را برطرف کنید.

2. پیام های خطای مداوم

تمامی کامپیوترها معمولا خطاهای مختلفی در طول روشن بودن سیستم دریافت می‌کنند. اگر دریافت پیغام‌های خطا بیش از حد مجاز بود ، باید مشکل را به دقت بررسی کنید. گاهی دلیل این مساله می‌تواند خرابی یک قطعه سخت افزاری باشد که باید آن را تعمیر کنید. بعضی اوقات این مشکل به علت ویروسی شدن سیستم و یا نصب اشتباه یک نرم افزار پیش می‌آید. هر خطا کد مخصوص به خودش را دارد. فقط کافی است کد مورد نظر را در گوگل جستجو کنید تا علت بروز مشکل را بفهمید. البته ممکن است برخی از خطاها ناشناخته باشد.

هنگامی که ویروس ها و بدافزارها وارد سیستم شما می‌شوند، اغلب خطاهایی را ایجاد می کنند که هنگام راه اندازی یا خاموش شدن کامپیوتر یا هنگامی که می خواهید برنامه های امنیتی خود را پیکربندی کنید ، ظاهر می‌شوند.

دلیل بروز برخی از خطاها ، بروز نبودن درایورهای سخت افزاری می‌باشد. برای حل این مشکل ، مرتبا درایورهای سیستم خود را مرتبا بروزرسانی کنید. اگر با بروز رسانی مشکل حل نشد ممکن است قطعه سخت افزاری شما آسیب دیده باشد و شما نیاز به تعویض آن پیدا کنید.

3. تغییر تنظیمات بدون اجازه کاربر

اگر برنامه ها بدون اجازه شما رفتارهای عجیب و غریب داشته باشند یا یک سری تنظیمات را دوباره انجام دهند، دستگاه شما احتمالاً ویروس گرفته است. پس از دسترسی به سیستم، بدافزار اغلب تنظیمات شما را برای اهداف خود تغییر می دهد، مانند غیر قابل حذف کردن یک فایل.

ویروس ها می توانند طیف گسترده ای از تغییرات مختلفدر سیستم ایجاد کنند. بنابراین مراقب برنامه های خود باشید و از تغییرات عمده در تنظیمات نرم افزار خود غافل نشوید. بنابراین همیشه مراقب تغییراتی که بدون هشدار اتفاق می افتند باشید تا مشکل ناخواسته ای در سیستم شما باشد.

برای مقابله با یک حمله ویروسی احتمالی، یک آنتی ویروس مطمئن روی سیستم نصب کنید. سپس اسکن کامل ویروس و بدافزار را بر روی کامپیوتر خود اجرا کنید. اگر متوجه شدید که برنامه یا افزونه مرورگر قانونی و مشروع است و مدام تغییر می کند، می توانید آن را حذف و سپس نصب کنید.

4. بازشدن ناخواسته صفحات اینترنتی ( POP-UP )

همه هنگام مرور آنلاین باید با پنجره های بازشو پاپ آپ کنار بیایند. اما اگر این مورد بیش از حد معمول مشاهده شود و یا جای اینکه شما را وادار به ثبت نام در خبرنامه کنند، به شما محتوای مشکوک نشان دهد ممکن است مشکلی داشته باشید.

چه نوع محتوای پاپ آپ را به عنوان زنگ خطر در نظر بگیریم؟ پیام‌هایی که ادعا می کنند در یک مسابقه یا جایزه برنده شده اید، هشدار بدافزار را فریاد می زنندبه خصوص اگر این پیام، بازگشت شما به صفحه اصلی را نیز دشوار کند. این موارد می توانند نشان دهنده این باشند که مرورگر رفتار مشکوکی دارد یا نوعی بدافزار به سیستم شما وارد شده است.

منبع: Five signs your laptop is in trouble

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

دو × 3 =